Vrijwilligers bijeen voor NLdoet. Foto: PR

Vrijwilligers bijeen voor NLdoet. Foto: PR

Heidehuus na NLdoet door een ringetje te halen

Maatschappij

HALLE-HEIDE - Op zaterdag 11 maart beleefde Halle-Heide tijdens Nldoet namens het Oranjefonds een grote en mooie dag. Onder de bezielende leiding van Bernard Lucassen waren er maar liefst 28 vrijwilligers op de been om de handen uit de mouwen te steken. Bernard had van te voren een flinke lijst met klussen gemaakt en gelukkig konden alle klussen aan het eind van de dag afgevinkt worden.

De dag begon om 9.00 uur met koffie en een lekkere koek, daarna werd er het een en ander uitgelegd en ging men aan de slag. Alle radiatoren werden geïsoleerd, alle ramen en houtwerk van binnen en buiten werden gereinigd, vloeren geschrobd, dakgoten schoongemaakt, houten palen op maat gezaagd voor de tent, keukenkasten gereinigd en geordend en tot slot 6 m3 hout gekloofd voor de houtkachel.

Er is zo ontzettend veel werk verzet door de vrijwilligers in het Heidehuus dat het er weer uitziet om door een ringetje te halen. De hulp was meer dan welkom en het was een erg gezellige dag waarin er zeker tijd was voor een praatje. Onder de heerlijke lunch werd er nagepraat door de grote groep vrijwilligers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant