Herman Kleinpenning speelt piano. Vrijwilligers Ria Beverdam en Hans Oudhuis achter de microfoon. Foto: Bouwien Oosting

Herman Kleinpenning speelt piano. Vrijwilligers Ria Beverdam en Hans Oudhuis achter de microfoon. Foto: Bouwien Oosting

Receptie start van Zonnebloemjaar afdeling Hummelo, Keppel, Drempt

Maatschappij

DREMPT/HUMMELO/KEPPEL - Het nieuwe jaar goed beginnen: dat is wat de Zonnebloem Hummelo, Keppel, Drempt belangrijk vindt. Tijdens een goed bezochte Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 14 januari bij FF naar Steef in Hummelo is geproost op een mooi nieuw jaar, om elkaar weer vaak te ontmoeten bij de activiteiten die de Zonnebloem organiseert.

Herman Kleinpenning zorgde deze middag voor de muziek. Op de piano speelde hij veel bekende liedjes, die spontaan meegezongen werden. Vrijwilligers pakten de microfoon voor een eigen muzikale bijdrage.
De activiteitencommissie van deze Zonnebloem-afdeling heeft een aantrekkelijk programma samengesteld voor dit komende jaar. Op de ‘Activiteiten kalender 2023’ is te zien welke activiteit er wanneer plaatsvindt. Wie deze kalender nog niet heeft, neemt even kontact op met Bouwien Oosting, 06-13010405 en deze wordt dan thuis bezorgd. Zij organiseert ook activiteiten op maat. Een keertje naar de schouwburg? Samen fietsen op een duofiets? Andere wensen? Laat het weten, dan wordt samen gekeken naar de mogelijkheden. Vrijwilligers van de Zonnebloem maken het verschil voor mensen die door hun lichamelijke beperking niet gemakkelijk de deur uit kunnen. Zij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen.
Als vrijwilliger kan je op allerlei manieren je steentje bijdragen: je kan aangeven dat je beschikbaar bent voor een specifieke activiteit, bijvoorbeeld: je wilt wel één of twee keer per jaar met een gast naar een (film)voorstelling. Je vindt het leuk om een activiteit te organiseren en te begeleiden, of te onderzoeken wat digitale activiteiten kunnen bieden. Je gaat graag langs bij mensen voor een praatje en een spelletje: iedere vrijwilliger doet wat bij hem of haar past.
Wie graag met de Zonnebloem Hummelo, Keppel, Drempt iets wil betekenen voor mensen die niet zomaar de deur uit kunnen, mailt naar Bouwien Oosting.

bouwienoosting@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid