Vrijwilligers helpen een echtpaar verhuizen. Foto: Present Bronckhorst
Vrijwilligers helpen een echtpaar verhuizen. Foto: Present Bronckhorst

Medewerkers Olbecon als Presentvrijwilligers aan het werk

Maatschappij

BRONCKHORST/ZUTPHEN - Zeventien collega’s van Olbecon verruilden begin november het kantoor in Lochem voor een middag vrijwilligerswerk. Ze hielpen een echtpaar verhuizen, legden een laminaatvloer bij een meneer met veel lichamelijke problemen, sopten een appartement van een man met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en plakten behang bij een alleenstaande moeder. De projecten werden georganiseerd door Present Bronckhorst. Vooraf had Present bij het bedrijf de projecten gepresenteerd en de collega’s konden vervolgens inschrijven op het project dat ze graag wilden oppakken. 

Fijn begin
De vrijwilligers werden warm ontvangen door de bewoners, die hen tijdens de werkzaamheden ook meer vertelden over hun leven. Het werd een dag met veel ontmoeting, positieve energie, teambuilding en mooie resultaten. De mensen die werden geholpen door de collega’s waren erg blij. Een van de hulpverleners liet na afloop weten: ”Dit is voor mijn cliënt een fijn begin om verder te gaan. Om zelf weer andere zaken op te gaan pakken. Hij is Present en alle betrokken vrijwilligers zeer dankbaar voor wat er is gedaan.”

Doe mee!
Lijkt het jou leuk om samen met anderen, bijvoorbeeld collega’s, je gezin, vrienden, kerkgenoten, enzovoort eenmalig iets te betekenen voor iemand in nood? Meld je dan aan bij Present Bronckhorst en er wordt gezocht naar een passende klus: hilde.colenbrander@presentbronckhorst.nl of bel 06-15136687. Meer informatie over Present vind je op www.presentbronckhorst.nl.

Vrijwilligers helpen een echtpaar verhuizen. Foto: Present Bronckhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant