Genieten van pannenkoeken na een leuke excursie. Foto: Fons Stapelbroek
Genieten van pannenkoeken na een leuke excursie. Foto: Fons Stapelbroek

Leden KBO Keijenborg terug in de tijd

Maatschappij

KEIJENBORG - Op donderdag 14 juli zijn leden van KBO Keijenborg met drie busjes vertrokken naar Dinxperlo om daar het Achterhoeks Oldtimer museum te bezoeken. Ze werden ontvangen met koffie/thee met een plak arretjescake, dit paste precies bij deze ambiance. Er volgde een rondleiding door Han Verbeek, veel specifieke informatie over de dingen die hij in jaren verzameld had. 

De een zag zijn Fiat 500 met open dak staan en vond dit een leuke herinnering. Alleen had zijn auto een groter open dak, aan de achterkant zat zelfs ook nog een raam. Een ander was helemaal enthousiast over de vele platenspelers en grammofoonplaten uit vroegere tijden. Een veel gehoorde opmerking: “O, dat hadden wij vroeger ook.” Het was voor iedereen een teruggaan in de goede tijd van weleer. Voor elk wat wils, omdat er behalve auto’s ook andere voorwerpen tentoongesteld stonden: fietsen, fototoestellen, oude foto’s, naaimachines, typemachines et cetera. 

Na dit interessante bezoek op weg naar pannenkoekenhuis De Zon in Wehl, waar zich nog een tiental mensen bij de groep voegden. Met z’n allen werd genoten van het heerlijke pannenkoekenbuffet, eigenlijk krijg je nooit de kans om zoveel soorten pannenkoeken te proeven. Als toetje was er nog een overheerlijke punt ijstaart met naar keuze slagroom, warme kersen en/of warme bosvruchten. 

De eigenaar en de bediening zorgden voor een vrolijke noot, dit werd bijzonder gewaardeerd, er heerste een gezellige sfeer. Om circa 19.00 uur was iedereen weer terug in Keijenborg, dit was een bijzonder geslaagd en gezellig uitje! 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid