De Sopshop Wasstraat aan de Doetinchemseweg in Zelhem. Foto: PR
De Sopshop Wasstraat aan de Doetinchemseweg in Zelhem. Foto: PR

Sopshop Wasstraat in Zelhem, een nieuwe aanwinst

Economie

ZELHEM - Inwoners van Zelhem en omliggende gebieden hebben iets om enthousiast over te zijn, want de gloednieuwe Sopshop Wasstraat is nu geopend en klaar om voertuigen te laten stralen als nooit tevoren. Gelegen naast de bekende Snackshop aan de Doetinchemseweg 53 in Zelhem bij het tankstation BP, biedt deze moderne wasstraat ongekende service voor zowel personenauto’s als bedrijfsbusjes met een hoogte tot 2,70 meter.

Schitterend schone auto’s, zeven dagen per week
Elke dag van de week is de wasstraat geopend. Midden in de week of in het weekend, men kan altijd rekenen op de hoogwaardige wasdiensten. In de Sopshop Wasstraat is gemak voor de klanten van het grootste belang.

Bedrijfsbusjes welkom
Naast het verwelkomen van personenauto’s, worden ook bedrijven uitgenodigd om hun bedrijfsbusjes te laten stralen bij Sopshop. Met een maximale hoogte van 2,70 meter, zijn zo zelfs de grootste bedrijfsvoertuigen in Zelhem in goede handen.

Een schitterend resultaat
Wie zijn voertuig naar de Sopshop Wasstraat in Zelhem brengt, geniet van het gemak en verlaat de wasstraat met een glanzend schone auto. Een gloednieuwe carwash met een efficiënte en innovatieve rollover. Het profiel van de auto wordt gescand, de borstels passen daarop de intensiteit en bewegingen aan, waardoor de auto krasvrij wordt gewassen, er minder verbruik is van water en chemie. Het biedt een verbeterde hoge druk en tot slot een innovatief droogsysteem.

Het team van Sopshop Wasstraat verwelkomt een ieder graag om voertuigen te laten schitteren. Geopend op maandag tot zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid