Bouke Hollak: "We zien graag nog meer klanten gebruik maken van de Dappre app om mee te sparen voor hun ‘club’". Foto: PR

Bouke Hollak: "We zien graag nog meer klanten gebruik maken van de Dappre app om mee te sparen voor hun ‘club’". Foto: PR

Elke dag kans op 10 euro aan boodschappen bij Jumbo Hollak

Economie

ZELHEM - In april 2023 is Jumbo Hollak gestart met Scoorvoorjeclub.nl als vervanger voor de sponsorzegels. “Tot en met september 2023 is er al meer dan 6.000 euro overgemaakt naar ‘clubs’,” zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak Zelhem. 

“Er zijn al meer dan 100 ‘clubs’ uit Zelhem en omstreken aangesloten op Scoorvoorjeclub.nl. Het sparen gaat dan ook voorspoedig en we liggen aardig op schema voor het streefbedrag van 27.000 euro sponsoring per jaar,” zegt Hollak. “Toch zien wij graag nog meer klanten die gebruik maken van de Dappre app om mee te sparen voor hun club. Je ziet dat clubs die veel aandacht hebben gegeven aan het sparen de vruchten plukken van het budget. Door het aantal klanten te verhogen die deelnemen aan het sparen via de Dappre app hopen wij dat het budget nog meer verdeeld wordt over verschillende clubs.”

Maak elke dag kans op 10 euro boodschappen
Vanaf maandag 16 oktober maken klanten, die de Dappre app gebruiken voor Scoorvoorjeclub.nl, elke dag kans op 10 euro aan boodschappentegoed bij Jumbo Hollak. Door de app te openen en te klikken op de winactie zie je meteen of je hebt gewonnen,” zegt Hollak. “Als je hebt gewonnen dan ontvang je digitaal de cadeaukaart van Jumbo die je kan besteden in de winkel. Dus ga dagelijks naar de app, ga naar de winactie en kijk of je gewonnen hebt. Met de cadeaubon kan je dan afrekenen bij de zelfscan of de normale kassa.”

Ook nog een bosje bloemen?
“Klanten die hebben gewonnen kunnen de cadeaubon dus gewoon gebruiken bij het afrekenen. Maar wij zouden het leuk vinden als klanten zich melden in de winkel als ze hebben gewonnen,” zegt Hollak. “Als je hebt gewonnen en je meld dit bij een medewerker van de kassa dan krijg je van ons ook nog een leuk bosje bloemen mee. Voorwaarde is dan wel dat je met een foto op onze Facebookpagina komt te staan.”

Veilige app
“Wij krijgen soms de vraag of het veilig is om jouw bankrekening te koppelen aan de app Dappre. Ja! Dit is zeer veilig en gaat via Klarna,” zegt Hollak met nadruk. “Het is net zo veilig als elke andere normale aankoop die je doet via het internet waarbij je eigenlijk hetzelfde doet met afrekenen. Het enige verschil is juist dat je geen mailadres en wachtwoord gebruikt die je bij veel andere apps of websites wel moet gebruiken. Mailadressen en wachtwoorden zijn te hacken, een koppeling met de bankrekening niet. Er wordt in de Dappre app elke keer na 90 dagen ook weer gevraagd om opnieuw toestemming te geven aan Klarna. Doe je dat niet dan vervalt de koppeling. Je kan je dan wel op ieder moment weer aanmelden.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid