Lekker eten begint met een goede pan. Sparen kan bij Jumbo. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Lekker eten begint met een goede pan. Sparen kan bij Jumbo. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Spaar voor pannen bij Jumbo Hollak!

Economie

ZELHEM - Na het succes van de messen- en de bakjescampagne bij Jumbo Hollak kan je vanaf woensdag 11 oktober sparen voor topkwaliteit (PFAS-vrije) pannen van het topmerk Kuhn Rikon. Er zijn zeven verschillende soorten bakpannen verkrijgbaar. Alle pannen zijn gemaakt van extra dik aluminium voor uitstekende warmtegeleiding, die zijn voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag, een softtouch handvat. Ze zijn vaatwasser bestendig. Het fijne van deze pannen is daarnaast dat de pannen geschikt zijn voor veel warmtebronnen, bijvoorbeeld ook voor inductie. 

Hoe werkt de spaaractie?
Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Digitale spaarders via de Jumbo Extra’s app krijgen de eerste drie zegels gratis! Bij 35 zegels is de spaarkaart vol. Met een volle spaarkaart kan met bijbetaling (vanaf 5 euro) één pan worden gekozen. Bij inlevering van Jumbo Extra’s punten krijgt de klant hoge korting op extra artikelen bijvoorbeeld pannenbeschermers, opscheplepels en spatels. Sparen kan tot en met dinsdag 30 januari 2024. Het inwisselen van de spaarkaart kan tot en met dinsdag 13 februari 2024. Naast de spaaractie met de pannen worden ook huishoudelijke apparaten en leuke thee- en keukendoeken aangeboden. Hiervoor geldt op = op.

Garantie
Klanten hebben vanaf het aankoopmoment twee jaar garantie op de pannen. Tijdens de campagne kan je een defect product retourneren in de winkel. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug of ontvangt een nieuwe identieke pan. Garantie na de campagne wordt verwerkt door een externe partij die vermeld staat op Jumbo.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid