De fraaie Bigshopper Cartoon Zelhem. Foto: Jumbo Hollak
De fraaie Bigshopper Cartoon Zelhem. Foto: Jumbo Hollak

Gratis Bigshopper Cartoon Zelhem

Economie

ZELHEM - Van woensdag 27 september tot en met dinsdag 3 oktober 2023 krijgen klanten van Jumbo Hollak Zelhem een gratis Bigshopper met een cartoon van Zelhem! 

“Wij hebben een leuke bigshopper laten maken van en voor Zelhem”, zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak Zelhem. “De Bigshopper is voorzien van een leuke cartoon van Zelhem in de stijl van de welbekende cartoon puzzels. Op de cartoon staan een aantal bekende gebouwen, plekjes en kunstwerken die iedereen in Zelhem en omgeving kent en die Zelhem zo leuk maken. Wij mogen trots zijn op de mooie plek die Zelhem heet en dat kunnen wij niet vaak genoeg van de daken schreeuwen en laten zien.”

De actie werkt als volgt. Bij besteding vanaf 50 euro en meer ontvangt de klant gratis één Bigshopper Cartoon Zelhem. Dit bedrag is exclusief wettelijke vrijstellingen die door de wet niet mogen worden meegerekend in de prijs bij dit soort acties. Daarnaast is de tas ook gewoon te koop voor 2,99 euro. Dus mocht je graag een extra tas bij willen kopen of niet aan 50 euro besteding komen dan kan je de tas ook gewoon in de winkel kopen. 

“Let wel op!”, zegt Hollak. “De tas is gelimiteerd in oplage dus bij veel animo is het op = op.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid