Maarten Heijkants, Cecile Sturris en Hans Wegh. Foto: Lisa Ankersmid

Maarten Heijkants, Cecile Sturris en Hans Wegh. Foto: Lisa Ankersmid

‘t Zelhems Kaashuis in andere handen

Economie

ZELHEM - Na 12,5 jaar draagt Cecile Sturris ’t Zelhems Kaashuis aan de Smidsstraat 11 in Zelhem, (daar waar het geitje buiten staat) over aan Maarten Heijkants. Vertrouwde kracht Hans blijft de winkel versterken zoals iedereen gewend is op vrijdag en zaterdag.

Overdracht
“Na 12,5 jaar met veel plezier deze kaaswinkel te hebben gedraaid ben ik toe aan een andere uitdaging. Ik ben blij dat ik in Maarten een opvolger heb gevonden met dezelfde passie voor kaas als ik heb.” Maarten grijpt deze kans met twee handen aan. “Na twee jaar in de kaaswinkel te werken is het voor mij nu een enorme kans om mijn passie voor kaas zelf verder vorm te geven. Daarvoor ben ik Cecile erg dankbaar.”

Regioproducten
Het huidige assortiment van kaas, noten en pakketten zal in grote mate gelijk blijven. Maarten wil verder de kaaswinkel uitbreiden met producten uit de regio. “Kaas is een eerlijk product, kom proeven om te ervaren welke soort er bij je past.” De sfeer in de winkel verandert niet. “Met oog voor ambacht en oprechte aandacht neem je een stukje kaas mee om weg te geven of lekker zelf gezellig thuis van te genieten.”

Open huis
Op zaterdag 30 september is er open huis van 8.30 tot 16.00 uur om de doorstart van de winkel te vieren. Cecile is deze dag nog voor een laatste keer aanwezig in de winkel om iedereen gedag te kunnen zeggen. Wees welkom want het is het in ‘t Zelhems Kaashuis altijd ‘gezellig thuiskomen’.


0314 620 065

www.zelhemskaashuis.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid