Keurslager Kamperman uit Zelhem is trots op het predicaat Goudkeur voor de gehakt-preischotel. Foto: PR

Keurslager Kamperman uit Zelhem is trots op het predicaat Goudkeur voor de gehakt-preischotel. Foto: PR

Goud voor de gehakt-preischotel van Keurslager Kamperman

Economie

ZELHEM - Tijdens de landelijke maaltijdkeuring heeft de vakkundige jury de gehakt-preischotel van Keurslager Kamperman uit Zelhem uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat ‘de smaak en samenstelling van deze ambachtelijke maaltijd van een uitmuntende kwaliteit’ zijn en heeft dat bekroond met het predicaat Goudkeur. 

De lekkerste smaak
Bij Keurslager Kamperman is de maaltijd het hele jaar een hardloper. Het gemak en de rijke smaak van de maaltijd zorgen voor een groot succes bij de klant.

De Keurslager werkt met de beste grondstoffen en weet precies wat er in de maaltijd gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen.

Jury: ‘de smaak en samenstelling van deze ambachtelijke maaltijd zijn van een uitmuntende kwaliteit’

Gemak en een gevarieerd menu
In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de kant en klare maaltijd een uitkomst voor veel mensen. “Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel”, volgens Keurslager Kamperman.

Benieuwd naar de winnende maaltijd? De aanbieding staat vermeld in de advertentie, die in deze krant staat. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer maaltijdassortiment in onze toonbank liggen. Voor ieder wat wils!”, aldus de trotse ondernemer. 


kamperman.keurslager.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid