Marianne Luimes (l.) neemt na 46 jaar afscheid van Drogisterij Oosterink. Rechts Annemarie Oosterink. Foto: PR
Marianne Luimes (l.) neemt na 46 jaar afscheid van Drogisterij Oosterink. Rechts Annemarie Oosterink. Foto: PR

Bloemen voor Marianne Luimes!

Economie

ZELHEM - 28 september is de laatste werkdag van Marianne Luimes bij Drogisterij Oosterink. Na 46 jaar gaat ze genieten van haar welverdiende vrije tijd!

In 1976 is Marianne begonnen bij de drogisterij, enkele jaren nadat Willy en Mini de winkel hadden overgenomen van zijn ouders. Er waren destijds veel veranderingen, verbouwingen en uitbereidingen die elkaar opvolgden in korte tijd. Steeds werd er op de vragen van de consument ingespeeld. Dit vroeg natuurlijk ook veel aanpassingen en bijscholingen van de werkneemsters. Voor Marianne was dit geen probleem, ze groeide vlekkeloos mee met het bedrijf en volgde elke cursus die zich aandiende.
Met de komst van het internet werden de vragen van de consumenten steeds specifieker, productkennis en de adviesrol werden steeds belangrijker. “Dat is juist wat het werk zo leuk maakte”, geeft Marianne aan. “Iedere dag is weer anders.”
Annemarie heeft inmiddels de zaak van haar ouders overgenomen. Zij is met Marianne opgegroeid en heeft mede dankzij haar het vak geleerd. Marianne zal zeker gemist worden. Ze was altijd een rustige en een stabiele factor binnen het team, had enorm veel kennis en daar maakten alle collega’s graag gebruik van.
Inmiddels is haar man Henk met pensioen en hebben ze gezamenlijk besloten om samen hun vrije tijd te gaan benutten met fietsen, wandelen en er zijn nog heel veel andere plannen. Wie Marianne persoonlijk nog even wil bedanken, is woensdag 28 september op haar laatste werkdag van harte welkom in de winkel voor een kopje koffie of thee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid