Impressie nieuwe expositie. Foto: PR Kunst of Art
Impressie nieuwe expositie. Foto: PR Kunst of Art

Expositie Marcel van Hoef en Bibi Smit

Cultuur

LAAG-KEPPEL - Galerie Kunst of Art in Laag-Keppel organiseert tot en met 30 december een verkoopexpositie van Marcel van Hoef en glaskunstenaar Bibi Smit in het kerkje in Laag-Keppel. De expositie is te bezoeken van donderdag tot en met zaterdag.

Marcel van Hoef (Weert 1967) is sinds 1990 werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar. In een zeer herkenbare, realistische stijl schildert Van Hoef verstilde stedelijke landschappen en interieurs. Zijn recente werk bestaat uit twee verschillende thematische reeksen die hij gelijktijdig uitwerkt. Enerzijds schildert hij in een realistische stijl ruimtelijke tuinen. Daarnaast ontwikkelt hij een tweede lijn in zijn werk met waterreflecties als inspiratiebron.
Bibi Smit is een Nederlandse glaskunstenaar en designer. Haar werk verkent de patronen, ritmes en kleuren van beweging in de natuur. Het creatieve proces is gericht op de relatie tussen natuurlijke fenomenen en de vloeibaarheid van heet glas, experiment en vakmanschap. Door alle processen te kunnen beheersen, zowel in de hotshop als in de coldshop, getuigt haar werk van een scherp oog voor detail en techniek. Bibi Smit is één van de weinige glasblazer-ontwerpers in Nederland die zelf kan glasblazen.


kunstofart.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit