Adjudant Eduard, hofdame Jennifer, prins Patrice, hofdame Debbie en Adjudant Raymond. Foto: Doldraejers Velswijk

Adjudant Eduard, hofdame Jennifer, prins Patrice, hofdame Debbie en Adjudant Raymond. Foto: Doldraejers Velswijk

Prins Patrice de Eerste nieuwe Prins voor Velswijk en Wittebrink

Cultuur

VELSWIJK/WITTEBINK - Op zaterdagavond 4 november was het in Velswijk weer een heel spannende avond, Prins Eddie de Eerste nam afscheid van een prachtig mooie tijd als Prins om plaats te maken voor een nieuwe Prins.

Wie was de gelukkige die zich komend jaar Prins van Velswijk en Wittebrink mag noemen? De avond begon met de opkomst van de raad van elf met Prins Eddie de Eerste voorop. Er waren vier gastverenigingen aanwezig met een groot aantal leden: De Nölers uit Dieren, De blauwe Snep uit Drempt, De loltrappers uit Zutphen en De olde Waskupen uit ‘s-Heerenberg. Dit maakte dat de zaal mooi gevuld was voor een zeer geslaagde avond.

Huppel en Knuppel maakten opnieuw hun (de)buut na vijf jaar weg te zijn geweest en een aantal Velswijkers waren weer op hun hoede, want als je iets had uitgevreten of iets geks had gedaan was de kans aanwezig dat Huppel en Knuppel hier weer een mooie act van hadden gemaakt. Er werd dan ook weer hard gelachen om hoe ze de buut in elkaar hadden gezet.

Het aftreden van Prins Eddie werd door de oud-Prinsen met een mooi stukje onderbouwd en toen was het dan zover; wie werd de nieuwe Prins. Patrice van Schie werd door een leuke muzikale act naar voren geschoven en hij mag zich komend jaar; Prins Patrice de Eerste van Velswijk en Wittebrink noemen. Hij wordt een prachtig carnavalsjaar toegewenst.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid