Overzichtsexpositie met werken van cursisten van KunstKring Ruurlo. Foto: Louis Swart
Overzichtsexpositie met werken van cursisten van KunstKring Ruurlo. Foto: Louis Swart

Overzichtsexpositie cursisten KKR

Cultuur

RUURLO - In de grote zaal van het Kulturhus, Nieuweweg 5 in Ruurlo, wordt op 31 maart om 16.00 uur de overzichtsexpositie van de cursisten van KunstKring Ruurlo (KKR) geopend. Docente Francoise Martens doet de feestelijke opening waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.

Er is alle reden om trots te zijn op het werk van de cursisten. Daarom is het weer tijd voor een grote overzichtsexpositie. De tentoonstelling bestaat uit kunstwerken van de cursussen Beeldhouwen, Boetseren, Drybrush, Glasfusie, Kantbreien, Kalligraferen, Patchwork, Portretschilderen, Stippen op porselein, Schilderen met Acryl en Olieverf, Schilderen als Corneille, Tekenen en Wolvilten. De bezoeker ziet het resultaat van een enorm en veelzijdig aanbod aan cursussen, waaraan met veel enthousiasme wordt deelgenomen. Vrijwel alle cursussen zijn snel volgeboekt. Wie te laat was met aanmelden kan toch zijn of haar belangstelling voor de betreffende cursus aangeven. Mogelijk wordt er namelijk een nieuwe groep gevormd. De KKR-werkgroep cursussen is blij en trots dat ze ook dit jaar deze tentoonstelling samen met de expositiegroep kan organiseren.

Voor wie overweegt zich in het komende seizoen in te schrijven voor een of meerdere cursussen bij de KKR, is de opening van deze tentoonstelling een goed moment om met cursisten te praten over hun ervaringen.

De expositie is te bewonderen van 31 maart tot en met 26 april op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant