Kat, werk van Meta Dame. Eigen foto

Kat, werk van Meta Dame. Eigen foto

Katgalerie-Beeldentuin ‘La Dame Bastet’ gaat sluiten

Cultuur

Kunst4daagse laatste expositie voor verhuizing

HALLE - Na bijna twintig jaar (1993) gaat Katgalerie-Beeldentuin ‘La Dame Bastet’ (onderdeel van ‘Centrum voor KAT’) in Halle sluiten. De Kunst4daagse Bronckhorst is de laatste expositie waar zij aan deelneemt. De expositie aan de Aaltenseweg 21 in Halle is deze vier dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

Andere plannen, een verhuizing naar ver van hier, nopen galeriehoudster Meta Dame hiertoe. Ze gaat haar mooie plek in Nederland verwisselen voor een andere, meer subtropische plek.
Haar werk, het vervaardigen van sculpturen en fotoschilderijen op het thema: ‘De Kat in de Kunst’ zal ze blijven voortzetten. Zo zal ze af en toe in Nederland zijn om deel te nemen aan exposities, maar de nadruk zal liggen op het werken in haar nieuwe woonplaats.

Van 26 t/m 29 mei neemt zij dus wel deel aan de Kunst4daagse Bronckhorst, in een zo goed als nieuwe galerie die zij gerealiseerd had vlak voor coronatijd en voordat duidelijk werd dat zij zou gaan verhuizen. 

Iedereen is van harte welkom om haar werk te komen bekijken tijdens deze dagen of, via afspraak, op andere tijdstippen. Bel 06-104 56 105 of mail metadame@centrumvoorkat.nl.


www.centrumvoorkat.nl

www.katgalerie-ladamebastet.nl 

kunst4daagse bronckhorst.nl

Werk van Meta Dame, bronzen kat. Eigen foto
Poes bij Egyptisch Museum. Werk van Meta Dame. Eigen foto
Balie, werk van Meta Dame. Eigen foto
Fresco van Meta Dame. Eigen foto

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant