Afbeelding

Ook op donkere avonden van je tuin genieten

Algemeen

We hebben een lange en warme zomer gehad, waarbij we optimaal van onze tuin hebben kunnen genieten. Met de start van de herfst, eindelijk regenval, en de steeds vroeger invallende duisternis zijn de zwoele zomeravonden ten einde. Met de magie van licht kun je echter ook van binnen uit kijken op een betoverende tuin. Ook in de herfst- en wintermaanden dus. Bij A18 Sierbestrating in Doetinchem hebben ze zich gespecialiseerd in buitenverlichting. ,,Wij werken met het In-Lite systeem, dat dankzij de juiste intensiteit, de juiste balans en met de mooiste contrasten een beleving biedt die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. Zodoende kun je het hele jaar door van je tuin genieten.,” aldus Marvin Mulder van A18 Sierbestrating.

Het in-lite systeem werkt op 12 volt laagspanning. Dit houdt in dat de 230 volt stroom uit het stopcontact middels een hub transformator wordt omgezet naar 12 volt. ,,Dit is een veilige spanning, waardoor de verlichting zelf eenvoudig is aan te sluiten en te verplaatsen. Zelfs voor een leek. Daarbij, mocht een armatuur onverhoopt kapot gaan, dan zullen de andere lampen blijven branden. Bij kortsluiting zal de transformator dit ontvangen, hetgeen voorkomt dat de aardlekschakelaar in de woning er uit springt, “ vervolgt Mulder.

In-lite zet dus vol in op sfeer en veiligheid, maar ook gebruiksgemak. De smarthub, een transformator die met een app te bedienen is, geeft gebruikers de mogelijkheid verschillende groepen aan te maken en deze separaat van elkaar te schakelen.

,,Door het gemak en de veiligheid is de installatie en het gebruik zeer eenvoudig, maar de belangrijkste meerwaarde is toch dat de verlichting sfeer verhogend werkt. In welk seizoen dan ook. In onze winkel aan de Fabriekstraat 49 in Doetinchem is de gehele in-lite buitenverlicht te bewonderen en ook in onze 1400m2 grote showtuin op hetzelfde adres zijn verscheidene armaturen verwerkt. We denken graag mee in jouw lichtplan.”

A18 Sierbestrating, Fabrieksstraat 49, Doetinchem.
www.a18sierbestrating.nl

Dit artikel wordt u aangeboden A18 Sierbestrating. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid