De H. Johannes de Doper te Keijenborg blijft open. Foto: Gerrit te Vaarwerk
De H. Johannes de Doper te Keijenborg blijft open. Foto: Gerrit te Vaarwerk

Vieringen St Jan de Doperkerk

Algemeen

KEIJENBORG - Nadat er twee zondagen geen vieringen zijn gehouden in de Keijenborgse kerk omdat er eerst duidelijkheid moest zijn vanuit het Bisdom over de nieuwe coronaregels, wordt er op 9 januari 2022 om 10.00 uur weer een eucharistieviering gehouden.

Momenteel zijn de regels aangepast. Zo dient men zich vooraf aan te melden voor de viering. Dit kan telefonisch bij Ciska Gerritsen op vrijdagmiddag tussen 15.00 – 18.00 uur, 06-10065324. Of middels het invullen van een registratieformulier, waarvan exemplaren in de Mariakapel liggen.
Regels: handen desinfecteren bij binnenkomst en voorafgaand aan het ontvangen van de H. Communie. Verder geldt de 1,5 meter en wordt men begeleid naar de zitplaats. Tijdens verplaatsingen dient men een mondkapje te dragen.
Men mag meezingen en mocht er koorzang zijn dan bestaat de groep zangers uit maximaal vier personen. Iedereen is weer van harte welkom.
Voor verdere vieringen: zie achterin weekblad Contact bij kerkdiensten en op de website van de HH 12 Apostelen onder locatie Keijenborg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid