<p>Kevin Navis wint open Nederlands kampioenschap NXT GP. Eigen foto</p>

Kevin Navis wint open Nederlands kampioenschap NXT GP. Eigen foto

Kevin Navis wint open Nederlands kampioenschap NXT GP

HALLE – Na een goed seizoen in de minimax klasse karten sloot Kevin Navis uit Halle het NXT GP ONK in het weekend van 27 en 28 november winnend af in de Rotax minimax klasse. Kevin zal volgend jaar gaan strijden met een nieuwe Lenzo kart met een Rotax Junior motor onder begeleiding van Patrick de Vries en Jennifer van de Beek. In maart 2022 beginnen de eerste NK wedstrijden weer van de Chrono, hier hoopt Kevin ook weer aan de start te staan.

Dit kampioenschap bestond uit zes weekenden. Het eerste weekend was 2 mei in Assen, hier behaalde Kevin een tweede plaats op een zeer natte baan. In het tweede wedstrijd op 22 en 23 mei in Emmen, bemachtigde Kevin over het hele weekend een eerste plaats. De derde race vond plaats in Venray op 3 en 4 juli, ook hier wist Kevin de overwinning te bemachtigen op een van zijn favoriete circuits.
De vierde race was weer in Emmen alleen nu rechtsom op 11 en 12 september, hier moest hij genoegen nemen met een tweede plaats. De vijfde race zou in Spa België zijn maar helaas is deze wedstrijd verplaatst naar Vledderveen op 6 en 7 november. Hier reed Kevin voor het eerst met zijn nieuwe Lenzo kart, ook deze wedstrijd wist hij weer te winnen.
De zesde en tevens laatste wedstrijd van het kampioenschap was op 27 en 28 november in Emmen Linksom, maar ook deze wedstrijd wist hij naar zich toe te trekken en sloot deze winnend af. Hiermee is hij Nederlands Kampioen van de NXT GP geworden in de minimax klasse.

Wie interesse heeft om Kevin financieel te ondersteunen, neemt contact op via 06-50921612.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden