<p>Medewerkers van de DAR kwamen naar Opvang Noach voor een voorlichtingsbijeenkomst. Eigen foto</p>

Medewerkers van de DAR kwamen naar Opvang Noach voor een voorlichtingsbijeenkomst. Eigen foto

Verrassingen voor Opvang Noach

HALLE - Het blijft bijzonder dat veel mensen zich ook dit jaar druk gemaakt hebben om voor Opvang Noach in Zelhem een nieuwe voorraad voedsel voor de inheemse wilde dieren aan te leggen. Op het inzamelpunt aan de Aaltenseweg was het telkens een verrassing: een emmertje eikels, een vuilniszak maïs, dozen vol walnoten enzovoorts.

Nu de voorlichtingen weer konden starten, hebben enkele klassen van de Dorpsschool uit Halle werkelijk een prachtige inzamelactie gehouden. Toen ze langskwamen voor de educatie brachten ze van alles mee voor de dieren. Heel fijn. Volgende maand verdubbelt Stichting Dierenlot weer de actieopbrengst en/of donaties voor beestachtig goede doelen. Wie nog een goed idee heeft voor een bijzondere actie voor de beestenboel van Opvang Noach, kan deelnemen aan de Christmas Challenge!
Naast klassen uit Halle zijn er een heel stel dierenambulancemedewerkers uit Gelderland en Twente geweest op de voorlichtingsavonden. Ook de DAR die de dierenambulance in deze regio heeft overgenomen was met een heel stel medewerkers aanwezig. Toon en Petra van Opvang Noach hopen in de toekomst nog veel in harmonie te blijven samenwerken, zodat met elkaar zoveel mogelijk dierenleed kan worden voorkomen of verholpen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden