<p>De eigen kwekerij voor kerstbomen. Foto: ZZC &#39;20</p>

De eigen kwekerij voor kerstbomen. Foto: ZZC '20

ZZC ‘20 is weer druk met jaarlijkse kerstactie

ZELHEM - Voetbalvereniging ZZC ‘20 is al weer in kerststemming. In de week van 8 november ging de jaarlijkse kerstactie van start waarin kerstbomen, kerstbakjes, ijstaarten, kerststukjes of kerststerren verkocht worden. De inkomsten komen ten goede aan de jeugdafdeling van de Zelhemse club.

In de week van 8 november zijn de bestelformulieren van de kerstactie tegelijkertijd met het Contact bezorgd bij de inwoners van Zelhem. De jeugdleden van ZZC´20 halen deze in de periode van 20 tot 27 november op. Wie zo’n formulier niet heeft gekregen kan er alsnog een ophalen bij De Pluimerskamp of nog makkelijker de bestelling plaatsen via de website of de webshop van de club (e-mail webshop@zzc20.nl). Op de website staat ook meer informatie over de kerstactie. Wie in de voormalige gemeente Zelhem woont kan op 11 december de bestelling thuis te laten bezorgen. Dat geldt niet voor de ijstaarten, die moeten op diezelfde dag, 11 december, worden opgehaald op sportpark De Pluimerskamp.
Op zaterdag 4 december (09.00-15.00) en woensdag 8 december (13.00-16.00) kan een kerstboom worden gekocht bij de ZZC-kwekerij aan de Meeneweg (de route staat met borden aangegeven) of worden besteld voor levering op 11 december. Op diezelfde zaterdag (11 december) kunnen van 9.00 tot 15.00 uur bomen worden gekocht de kwekerij. De andere artikelen worden verkocht bij De Pluimerskamp.
De laatste mogelijkheid bij de kwekerij is op 18 december van 09.00 tot 15.00 uur. Bij de kwekerij worden ook kerstbakjes en kerststukjes gemaakt en kan men eventuele wensen hiervoor doorgeven.


www.zzc20.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden