Mark Bakker, supermarktmanager bij de nieuwe locatie AH Zaagmolenpad in Doetinchem. Foto: PR
Mark Bakker, supermarktmanager bij de nieuwe locatie AH Zaagmolenpad in Doetinchem. Foto: PR (Leo ten Have )

Grootste supermarkt van regio op hoek Zaagmolenpad

DOETINCHEM – Albert Heijn op De Huet verhuist tijdelijk naar een andere locatie. De nieuwe Albert Heijn opent op woensdag 1 december aan het Zaagmolenpad hoek Energieweg in Doetinchem. Een gloednieuwe winkel van maar liefst 2.750 vierkante meter en volgens het nieuwste AH-winkelconcept. 

En is daarmee de grootste Albert Heijn van de regio. “Dit is nodig,” zegt Mark Bakker, supermarktmanager van Albert Heijn De Huet. “De winkel op De Huet is eigenlijk te klein voor hedendaagse begrippen. Toen in 1986 het winkelcentrum werd gebouwd was het toereikend, al snel daarna werd de winkel vergroot en met de verbouwing in 2001 kwamen wij aan onze grenzen. Daarop is besloten nieuw te bouwen en dat gaat nu eindelijk gebeuren.” 

Daarvoor moet Albert Heijn De Huet wel tijdelijk naar een andere locatie. Men moet even plaats maken om bij Winkelcentrum De Bongerd een nieuwe winkel te bouwen. Die komt op de locatie van de huidige sporthal en een deel van de parkeerplaatsen. “Er wordt een geheel nieuwe supermarkt gebouwd, met daaronder een parkeergarage en erbovenop een nieuwe sporthal. De bouw van het geheel gaat ongeveer twee jaar duren”, laat Bakker weten. “Daarom moet Albert Heijn De Huet en ook Gall & Gall tijdelijk uitwijken naar een ander pand. Dat wordt nu speciaal voor Albert Heijn gebouwd op de hoek Zaagmolenpad - Energieweg, direct bij het kunstwerk ‘Shall we Dance’ van Floris Schoonderbeek. Ja, dat wordt ons herkenningsteken”, zegt een enthousiaste Bakker.

 Véél groter
De tijdelijke Albert Heijn Zaagmolenpad wordt véél groter dan de winkel op De Huet. “Niet alleen groter, ook meer dan honderd nieuwe producten zijn aan het assortiment toegevoegd. Nieuwe concepten zoals De Tuin, De Markthal, De Keuken en De Bakkerij, met meer ruimte voor versproducten. De nieuwe AH Zaagmolenpad biedt naast al dat vers ook een extra ruime keuze in houdbaar en non-food artikelen.” Nieuw in Doetinchem Albert Heijn Zaagmolenpad gaat starten met de verkoop van dagelijks versbereid sushi. Men kan kiezen uit meer dan honderd verschillende sushi-recepten; met of zonder rauwe vis, kip of groenten. Veel ruimte is ingeruimd voor het zelfscannen. Met de handscanner of de mobiele telefoon scant men tijdens het winkelen de producten of men scant zelf de boodschappen bij de ScanGo-kassa. De mogelijkheid blijft om gewoon bij de caissière af te rekenen. Er hangen overal in de winkel beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoen producten en recepten.

160 auto’s
Parkeren bij Albert Heijn Zaagmolenpad lijkt geen probleem. De parkeerplaats bij de supermarkt biedt ruimte aan 160 auto’s. Gratis en direct voor de deur van Albert Heijn en Gall en Gall parkeren. “Omdat de winkel groter wordt, hebben wij méér medewerkers nodig”, vertelt Mark Bakker. “Denk daarbij aan functies zoals gastvrouwen voor de serviceafdeling (zelfscan), parttime medewerkers voor de middag en in de avond en enthousiaste verkopers voor Gall & Gall. Je kunt bij ons al terecht vanaf een paar uurtjes per week. Je wilt natuurlijk tijd overhouden voor vrienden, sport, opleiding en andere bezigheden. Daarom zijn onze werktijden ook zo flexibel, zo is er altijd wel een geschikt moment te vinden. Wil je meer weten over het werken bij Albert Heijn Zaagmolenpad, kijk dan eens op www.werkenbijah.nl.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden