<p>Blije gezichten; de cheques zijn uitgereikt aan afgevaardigden van lokale verenigingen door Rabobank Co&ouml;peratiefonds. Foto: PR</p>

Blije gezichten; de cheques zijn uitgereikt aan afgevaardigden van lokale verenigingen door Rabobank Coöperatiefonds. Foto: PR

Coöperatiefonds schenkt 23.500 euro aan lokale verenigingen

REGIO - Rabobank Coöperatiefonds schenkt 23.500 euro aan lokale verenigingen. Het fonds verblijdde onlangs zeven verenigingen met een bijdrage. 

Het totaalbedrag van 23.500 euro komt ten goede aan lokale verenigingen uit Doetinchem, Megchelen, Breedenbroek, Varsselder en Zelhem. De feestelijke uitreiking van de cheques vond plaats op dinsdagmiddag 12 oktober. Stichting Zorgkamer, Mannenkoor Mooi Koor Man, Sport Vereniging Gedeon Garde, Stichting Dierenweide Varsselder, R.K. Voetbalvereniging Ajax Breedenbroek, Museum Smedekinck en Stichting Erfgoed Landfort namen een financiële bijdrage in ontvangst uit handen van Susan Bruinsma, directeur Coöperatieve Rabobank.

Welzijn
Bruinsma licht toe: “Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen wij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.” De bank is altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee ze samenwerkt aan een betere leefomgeving. Voldoet een verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kan men een aanvraag indienen via www.rabobank.nl/graafschap. De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van de ledenraad beoordeeld.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden