De Doldraejers hebben een nieuwe prins carnaval

VELSWIJK - Komt hij uit de Velswijk of uit Wittebrink? Carnavalsvereniging De Doldraejers presenteert op zaterdag 6 november tijdens de Pronkzitting de nieuwe ‘Prins carnaval van Velswijk en Wittebrink’ aan het publiek. De Raad van Elf heeft in het geheim al op een nieuwe prins gestemd, die opvolger van de prins Johnny de 1ste zal worden.

De gehele Pronkzitting staat in het teken van feestelijkheid, hilariteit en natuurlijk gezelligheid. De diverse dansgardes van De Doldraejers zullen deze avond hun nieuw ingestudeerde dansen aan het publiek laten zien. De groepen hebben weer hard getraind voor een mooie presentatie. En tussendoor kunnen de carnavalsvierders ook zelf met de voetjes van de vloer want uiteraard is er deze avond weer goede muziek.
Voor Prins Johnny de 1ste zit het werk er dan op. Hij heeft klaargestaan voor de vereniging, maar deze avond zal hij zijn macht als Prins van Velswijk en Wittebrink moeten overdragen. Zijn opvolger wordt bekendgemakt tijdens de Prinsenpresentatie, een speciale happening met een leuke act. Dit hoogtepunt van de avond staat gepland rond 21.45 uur.
Om 19.45 uur gaat de zaal van D’n Draejer open, en om 20.20 uur zal de president De Doldraejers en Prins Johnny de 1ste met zijn gevolg aankondigen. Conform de regels van het RIVM moet het feest om middernacht afgelopen zijn.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en kosten 8 euro.. De toegang is voor iedereen die voorzien is van een vaccinatiebewijs of herstelbewijs, ook van buiten de Velswijk en Wittebrink.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden