Het Zelhems Mannenkoor is weer begonnen met de repetities. Foto: PR

Het Zelhems Mannenkoor is weer begonnen met de repetities. Foto: PR

Picasa

Zelhems Mannenkoor vraagt stemmen voor Rabo Clubkas

Algemeen

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor heeft zich weer aangemeld voor de Rabobank Clubactie. Bij voldoende stemmen ontvangt het koor uit de Clubkascampagne een financiële bijdrage die meer dan welkom is. Het Mannenkoor hoopt dan ook op veel stemmen.

Ook dit jaar is er weer de Clubactie van de Rabobank Graafschap. (clubsupport 2021). Leden van Rabobank Graafschap krijgen een stembiljet waarmee ze van 4 t/m 25 oktober hun steun aan verenigingen kunnen aangeven. Hoe meer stemmen des te groter de financiële bijdrage is. Het Zelhems Mannenkoor roept op om stemmen niet verloren te laten gaan en hoopt dat sympathisanten ook vrienden en bekenden overhalen voor de zangers te kiezen.
Het koor is inmiddels weer begonnen met de repetities onder leiding van dirigente Susanna Veerman en pianiste Yvonne Beeftink en hoopt dat, indien corona het toelaat, er voor de kerst weer optredens kunnen zijn.
Mannen die van zingen houden kunnen vrijblijvend iedere donderdagavond van 19.45-22.00 uur kennis komen maken met het koor bij de repetities in Cultureel Centrum De Brink in Zelhem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant