Groepsfoto van de deelnemertjes aan de instuif van ZZC '20. Foto: PR

Groepsfoto van de deelnemertjes aan de instuif van ZZC '20. Foto: PR

ZZC ’20 deelnemer nationale sportweek

Algemeen

ZELHEM - Het slotstuk van de voetbal instuifdagen bij ZZC ’20 in Zelhem stond in het teken van de nationale sportweek, bedoeld om kinderen laten genieten van sporten en bewegen. Want sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu.

De jongste jeugd van Zelhem en omgeving kon op de middag van 22 september gratis deelnemen aan een leuk circuit met voetbalspelen. Partijtjes op het scherpst van de snede, techniekoefeningen en natuurlijk scoren. Leuke spelvormen waarbij een metershoge leeuw het absolute hoogtepunt in het aanbod vormde. Natuurlijk was er drinken en wat lekkers voor alle deelnemers. De aanwezige vaders, moeders en opa’s en oma’s volgden vanuit de luie stoel op het zonnige terras de verrichtingen van de ruim zestig jonge talenten op het veld. Het was genieten voor iedereen.
Voor veel kinderen is voetballen de favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of heldin zijn. Dit begint al op jonge leeftijd. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen ze de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.
Dat kan ook in verenigingsverband, bijvoorbeeld bij ZZC ‘20.Het is mogelijk gratis kennis te maken met de club en de voetbalsport. De trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) zijn op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur. Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem. Tijdens de actieperiode hebben we voor nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd een leuk verrassingspakket met onder andere een mooie bal zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

Meer weten?
Wie eerst meer wil weten kan vragen mailen aan beheer@zzc20.nl. De club neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant