Maak kennis met Jeroen en Chantal Muller van HIER Achterhoek. Foto: PR
Maak kennis met Jeroen en Chantal Muller van HIER Achterhoek. Foto: PR

Officiële (uitgestelde) opening HIER Achterhoek

Algemeen

ZELHEM - Vrijdag 1 oktober opent de nieuwe multifunctionele ruimte ‘HIER Achterhoek’ aan de Palmberg 18 in Zelhem officieel haar deuren. Om 13.00 uur zal wethouder Willem Buunk van de gemeente Bronckhorst officieel HIER Achterhoek openen.

Tijdens een inloop van 13.00 tot 19.00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid om de verschillende ruimtes te bekijken en om kennis te maken met Jeroen en Chantal Muller.

HIER Achterhoek heeft een zaal, spreekkamers en flexplekken die per uur te huren zijn. Door het aanbieden van deze ruimtes willen ze vooral Achterhoekers samen brengen. De plekken zijn geschikt voor ondernemers, maar ook voor verenigingen en stichtingen die bijvoorbeeld workshops en cursussen organiseren of willen vergaderen.

De naam HIER Achterhoek is een knipoog naar het gevoel en de werkwijze die ze willen uitstralen. “In de Achterhoek doen we alles ‘gemoedelijk’ en zeggen we niet voor niets ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Bij HIER Achterhoek is alles met dit in gedachten gemaakt, zodat het zo laagdrempelig mogelijk is voor iedereen. Dit zie je ook zeker terug in de gezellig ingerichte ruimte(s) en het gemak waarmee het online reserveren van een ruimte werkt.”

Wil jij meer weten over HIER Achterhoek, kom dan een kijkje nemen tijdens de open dag of neem even contact op met Jeroen en Chantal.


www.hierachterhoek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant