Voorzitter Henk Maalderink met Henk Pelgrom (l.) en Lammert van de Barg (m). Foto: Henk Greven
Voorzitter Henk Maalderink met Henk Pelgrom (l.) en Lammert van de Barg (m). Foto: Henk Greven

Schietvereniging Willem Tell huldigt twee jubilarissen

Lammert van de Barg en Henk Pelgrom 25 jaar lid

HUMMELO – Zoals elk jaar vindt op de laatste zaterdag in september de algemene ledenvergadering (ALV) en het verenigingsconcours van de momenteel 127-jarige schietvereniging Willem Tell in Hummelo plaats in en om het Wapen van Heeckeren. 

Gewapend met het coronatoegangsbewijs meldden de leden en hun partners zich op zaterdag 25 september voor ALV met aansluitend het verenigingsconcours. Tijdens de jaarvergadering werden Lammert van de Barg en Henk Pelgrom gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Voorzitter Henk Maalderink roemde naast de prettige persoonlijkheid van beiden ook hun sportiviteit en hun bijdragen aan het floreren van de vereniging. Omdat juist deze dag de versoepelingen van de coronamaatregelen ingingen, waardoor de anderhalvemeterregel kwam te vervallen, kon hij beiden de onderscheiding opspelden. Met deze twee jubilarissen kent de vereniging nu zeven leden, die 25 jaar of langer lid zijn.

Na de vergadering vonden de schietwedstrijden plaats en streden de partners van de leden om de prijzen op de kegelbaan. Na een spannende strijd veroverde Herman Letteboer de concoursbeker bij het schieten, waarbij hij Jan Oosterink en Sjaak Mullink achter zich liet. Bij het kegelen was Dinie van de Barg haar naaste tegenstanders Annemarie Oosterink en Toos Pelgrom te sterk af en ging met de concoursbeker naar huis.

Al jaren wordt de concoursmiddag muzikaal omlijst en dit jaar was het de vijftiende keer dat dit werd verzorgd door Bertus Brussen, die hiervoor aan het eind van de middag in de bloemetjes werd gezet.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden