<p>Verenigingen uit Bronckhorst beginnen met loten verkopen (dit kan via de QR-code te scannen) via de Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren</p>

Verenigingen uit Bronckhorst beginnen met loten verkopen (dit kan via de QR-code te scannen) via de Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren

Verenigingen uit Bronckhorst gaan loten verkopen via de Grote Clubactie

BRONCKHORST – Vanaf zaterdag 18 september gaan achttien verenigingen uit Bronckhorst loten verkopen voor hun club. Een lot kost 3 euro per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen een steuntje in de rug te geven. 

Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik 9,5 miljoen euro voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de gemiste inkomsten. De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan.
Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.

De deelnemende clubs in de gemeente Bronckhorst zijn: Voetbal en Atletiekver. Pax, S.V. Quintus, Hengelose Badminton Club, Rijvereniging en Ponyclub De Gompert uit Hengelo (Gld); Volleybalvereniging Sparta Zelhem, Voetbalvereniging Wolfersveen, Dynamic Gym, Chr. Korfbalver. Sport en Vriendschap SEV, ZZC’20, Varsseveldse Akkordeon Vereniging uit Zelhem; SV Halle uit Halle; Gymnastiekvereniging DOG Baak uit Baak; VV DASH, Vordense Voetbalclub Vorden, VTP Vorden, Badmintonvereniging Flash-Vorden uit Vorden en Hessencombinatie 2003, Sportvereniging De Sperwer uit Drempt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden