<p>Ren&eacute; Eugelink en zijn vrouw nieuw Schutterspaar Keppel en Eldrik 2021. Foto: Pieter Witte</p>

René Eugelink en zijn vrouw nieuw Schutterspaar Keppel en Eldrik 2021. Foto: Pieter Witte

René Eugelink nieuwe koning van Keppel en Eldrik

KEPPEL - Op zaterdag 4 september was het feest in Keppel. Op de Burgemeester van Panhuysbrink in Hoog-Keppel was een gezellig festivalterrein ingericht. Mede door het prachtige weer werd het een ware feestdag met heel veel dorpsgenoten die samen voor 125ste keer (126ste jaar) het Volksfeest vierden.

Door de coronamaatregelen was het Volksfeest teruggebracht naar één dag. Deze begon vroeg met het Bielemannen ontbijt op meerdere plaatsen in Keppel en Eldrik. Daarna volgde de formele opening met vaandel en de muziekvereniging Hummelo en Keppel, bestuur en de Koningin van 2020 en het vogelschieten en de spelletjes voor jong en oud.

Om 15.00 uur werd de nieuwe koning gekroond. René Eugelink schoot voor de tweede keer in zijn leven de vogel naar beneden. Onder luid gezang en begeleiding van de huldigingscommissie werd een ronde over het feestterrein gemaakt.

Eten met kleine foodtrucks, de kermiswagens, het zorgde allemaal voor een hele relaxte sfeer. In de avond zorgde een spetterend optreden van de Retteketet Showband voor een fantastisch feest tot in de kleine uurtjes. Keppel en Eldrik kijkt terug op een zeer geslaagd volksfeest.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden