<p>De winnaars van de onderlinge biljartcompetitie 7.0 ‘De Pol’. Foto: Rob Verkerke</p>

De winnaars van de onderlinge biljartcompetitie 7.0 ‘De Pol’. Foto: Rob Verkerke

Martin Krabbenborg winnaar onderlinge competitie 7.0 ‘De Pol Zelhem’

ZELHEM - Biljartvereniging ‘De Pol’ heeft dit jaar weer de onderlinge competitie ‘De Pol’ georganiseerd. Deze editie 7.0 is direct gestart, nadat het coronatechnisch weer mogelijk was. Helaas kon in 2020 deze, altijd gezellige Onderlinge geen doorgang vinden. Veel spelers hadden door corona anderhalf jaar geen keu meer in de handen gehad. Dus ook een mooie warming-up voor het aankomende biljartseizoen.

De poulewedstrijden werden gestart in juni. Gedurende vier weken is er door zestien deelnemers (in twee poules) gestreden om een plek in de finaleavond op zaterdag 11 september. Het deelnemersveld kende alle speelsterktes van 15 te maken caramboles tot 65 te maken caramboles met deelnemers afkomstig van verschillende verenigingen. Aan het einde van de poulefase zijn de beste twee spelers van elke poule door gegaan naar de halve finale van deze competitie. 

Na de poulewedstrijden bleven er vier spelers over, te weten Bas Hulshorst, Koen Peppelman, Martin Krabbenborg en Johan Peppelman. Deze vier spelers hebben op de finale avond gestreden om de eerste, tweede, derde en vierde plaats. Uiteindelijk wisten Bas Hulshorst en Martin Krabbenborg door te dringen tot de finale. Martin liet echter een sterk en constant spel zien, waardoor hij de winst binnen haalde en daarmee winnaar is geworden van de Onderlinge Competitie 7.0 ‘De Pol’. 

Tijdens de onderlinge competitie was er een hoge mate van sportiviteit en gezelligheid aanwezig. De poulewedstrijden werden op woensdag en vrijdag gespeeld. 

Onderlinge competitie ‘De Pol’ 8.0 gaat in maart/april 2022 weer van start. Wie wil meedoen of meer informatie wil over biljartvereniging ‘De Pol’ Zelhem, kijkt op www.bvdepolzelhem.nl of op facebook onder de naam Biljartvereniging ‘De Pol’ Zelhem.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden