De zaaiactie ‘wilde bloemen- en akkerrandzaad’ van de Werkgroep Buitengebied Halle leverde mooie beelden op. Foto: Erna Vink
De zaaiactie ‘wilde bloemen- en akkerrandzaad’ van de Werkgroep Buitengebied Halle leverde mooie beelden op. Foto: Erna Vink

Erna Vink wint fotowedstrijd wilde bloemen- en akkerranden

Werkgroep Buitengebied Halle doet mee met Landelijke Opschoondag

HALLE - Dit voorjaar kon helaas de Landelijke Opschoondag niet doorgaan. Als alternatief doet de Werkgroep Buitengebied Halle mee aan de World Cleanup Day op zaterdagmorgen 18 september om 09.30 uur (tot 12.30 uur). Verzamelen bij de: Voetbalkantine van SV Halle aan de Roggestraat 50.

Kom je ook? Iedereen is welkom! Meld je aan, dan houdt de werkgroep er rekening mee met de lunch. Mail: werkgroepbuitengebied@hallesbelang.nl of meld via de WhatsApp 06-25064004.

Heb je zelf een grijper en handschoenen, neem het mee. Vermeld dit graag even bij deelname. Voor wie geen grijper of prikstok en hesje heeft, dan wordt daar voor gezorgd. De werkgroep gaat er samen een leuke en schone ochtend van maken. Natuurlijk wordt het zwerfvuil opgeruimd met inachtneming van de coronarichtlijnen.

Foto’s Zaaigoed in bloei
Deelnemers van de zaaiactie ‘wilde bloemen- en akkerrandzaad’ van de Werkgroep Buitengebied Halle hebben mooie foto’s van hun zaaigoed in bloei gestuurd en maakten daardoor kans om een vleermuizenkast te winnen. Uit al die foto’s is één foto uitgeloot. Erna Vink heeft deze foto gemaakt en is de winnaar van de Vleermuizenkast.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden