<p>Eerdere editie voetbalinstuif. Foto: clubfotograaf ZZC &#39;20/Gerrie Evers </p>

Eerdere editie voetbalinstuif. Foto: clubfotograaf ZZC '20/Gerrie Evers

Voetbal instuifdagen bij ZZC ’20

ZELHEM - Deze maand organiseert voetbalvereniging ZZC ’20 de inmiddels traditionele voetbal instuifdagen. Op de woensdagen van 8, 15 en 22 september krijgt de jeugd uit Zelhem en omgeving de kans om kennis te komen maken met het voetbalspel en de vereniging. 

De trainers van de club bieden deelnemers een leuk voetbalcircuit aan om zo kennis te maken met de verschillende facetten van het voetbal. De editie van de 22ste staat in het teken van de Nationale Sportweek en dan wordt om die reden nog eens extra uitgepakt met een leuke attractie. Sportieve kleding en schoenen zijn al voldoende om mee te kunnen doen. Aanvang is 15.30 uur op sportpark Pluimerskamp en einde rond 16.45 uur. Vaders, moeders en opa’s en oma’s zijn dan natuurlijk van harte welkom om de verrichtingen van de jonge talenten te volgen. Natuurlijk is er voor de deelnemers een drankje in de pauze.

Kom gratis kennismaken met de club en de voetbalsport. De trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) zijn op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur. Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem. Voor de eerste nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd hebben we een leuke verassing. Aanmelden als nieuw lid wordt tijdens de actieperiode beloond met een mooie bal zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

Voor vragen kan een vraag worden verstuurd aan beheer@zzc20.nl. Laat contactgegevens achter omdat dan de club zo spoedig mogelijk contact met kan opnemen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden