Het terrein van Museum Smedekinck. Foto: Smedekinck
Het terrein van Museum Smedekinck. Foto: Smedekinck

Bronckhorst swingt met muziek en dans

ZELHEM - Zaterdag 11 september organiseert Harmonie Prinses Juliana haar eerste openluchtconcert waar publiek bij mag zijn sinds tijden. Door de uitbraak van corona waren de maatregelen dermate streng dat het geven van een concert geen optie was. De harmonie zal onder leiding van Sander Waamelink het concert dit jaar buiten uitvoeren en wel op het terrein van museum Smedekinck aan de Pluimersdijk te Zelhem. Het concert start om 15.00 uur, belangstellenden zijn al van harte welkom vanaf 14.30 uur.

In het voorjaar van 2021 heeft de harmonie gecollecteerd via het Prins Bernard Cultuurfonds om zo op deze manier een concert te organiseren zodat er weer iets leuks te doen is in het dorp. ‘Bronckhorst swingt met muziek en dans’ en dat is niet voor niets, Folkloristische dansgroep Wi’j eren ’t Olde zal ook haar medewerking verlenen. Daarnaast zal ook de slagwerkgroep van Concordia uit Hengelo Gld. onder leiding van Gilbert Wientjes aanwezig zijn om er een muzikale en swingende middag van te maken.

Maatregelen
De organisatie van het concert dient zich wel te houden aan de volgende maatregelen om bezoekers toe te laten aan ons concert. Toegang krijgen tot het concert kan middels een QR code via de Corona Check App, of via het gele boekje van de GGD. Eveneens dient men zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs.
Voor wie niet gevaccineerd is, maar wel graag naar het concert wil komen dan is het verplicht vanaf de leeftijd twaalf jaar en ouder om aan te tonen middels een geldig testbewijs dat men geen corona heeft. Dit testrapport mag niet ouder zijn dan 24 uur. Kinderen tot twaalf jaar hoeven geen bewijs aan te leveren.
Alle verenigingen kijken uit naar de komst van belangstellenden. Er is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de beschikbare horeca. De entree is gratis, een vrije gift mag natuurlijk altijd. Het terrein is open tot 17.00 uur.

Weersomstandigheden
Indien de weersomstandigheden dermate slecht zijn dan zal er een beslissing worden gemaakt om het concert niet door te laten gaan. Houd hiervoor de Facebookpagina en de website www.prinsesjuliana.nl in de gaten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden