Protestantse gemeente Drempt en Oldenkeppel hoopt weer te kunnen starten met de activiteiten

Op vrijdag 17 september wordt er weer gestart met Maal en Verhaal

DREMPT-KEPPEL - Elk jaar organiseert de Protestantse gemeente Drempt en Oldenkeppel een aantal activiteiten, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het vorige jaar konden de activiteiten van ontmoeting en inspiratie helaas niet doorgaan. Corona maakte alle ontmoetingen met groepen mensen onmogelijk. De kerkelijke gemeente hoopt dit najaar wel wat te kunnen organiseren.

Alles blijft natuurlijk onder voorbehoud. Het is afwachten wat er in september en oktober mogelijk is. Maar gehoopt wordt dat ontmoetingen in kleine kring en met voldoende afstand weer kunnen. Op vrijdag 17 september wordt gestart met Maal en Verhaal. 

Nieuwe keuken
Vorige zomer heeft het Kerkhuis aan de Van Panhuysbrink 5 in Hoog-Keppel een nieuwe keuken gekregen. Van alle gemakken voorzien. Een kookplaat, magnetron/oven en afwasmachine. Het is natuurlijk ook leuk deze regelmatig te gebruiken. Daarom wordt er op een aantal vrijdagen een lunch verzorgd met als titel Maal en Verhaal. ‘Elkaar ontmoeten tijdens een gezamenlijke lunch’

Het idee is om elkaar te ontmoeten tijdens een gezamenlijke lunch. Van 12.00 tot 13.00 uur wordt er gegeten. Van 13.00 tot 14.00 uur is er een gesprek over een thema uit de actualiteit. Daarvoor kan een artikel uit de krant gebruikt worden, maar ook een bericht uit andere media. Mensen mogen zelf ook een thema uit het nieuws meenemen, maar dat hoeft niet.

Aanmelden
Natuurlijk worden alle coronamaatregelen in acht genomen. Daarom kan er maar een beperkt aantal van maximaal acht mensen aanwezig zijn. Aanmelden kan voor 14 september bij Ds. Karin Spelt.


karin.spelt@gmail.com

06-13554749

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden