<p>Expositie 'Baak, uit de kunst' in het Martinushuus. Foto: PR</p>

Expositie 'Baak, uit de kunst' in het Martinushuus. Foto: PR

Expositie in het Baakse Martinushuus ‘Baak, uit de kunst’

BAAK - In het Martinushuus, een onderdeel van de Neo Gotische Sint Martinuskerk, een rijksmonument, rond 1890 onder architectuur van Dr. Alfred Tepe gebouwd, is zondag 25 juli op spectaculaire wijze een expositie geopend met zeven schilders en een fotograaf uit Baak. 

Het is zeer bijzonder om te zien hoe de schilders en fotograaf geheel in eigen stijl hun werk presenteren. Deze prachtige ruimte in het Martinushuus is dan ook uitermate geschikt voor een dergelijk evenement. De activiteitencommissie van de Stichting Martinushuus heeft ook enkele tafels ingericht met mooi glas, serviesgoed, speelgoed, een boekenspot, en huisgemaakte jam of moes.
Het Martinushuus is elk weekend, vrijdag, zaterdag, en zondag open van 12.00 tot 17.00 uur tot en met zondag 26 september. Tijdens de open monumentendagen op zaterdag 11 en zondag 12 september staan de deuren al vanaf 10.00 uur open en is ook het liturgisch deel zoals elk weekend tijdens de expositie opengesteld voor bezichtiging en rondleidingen.
Ook is er de mogelijkheid tot een torenbeklimming onder begeleiding, hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden bij Jan Willemsen, 06-22398114.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden