Fiets de Boer Op in de omgeving Zelhem en Halle kan dit jaar geen doorgang vinden. Foto: Rikie Menkveld
Fiets de Boer Op in de omgeving Zelhem en Halle kan dit jaar geen doorgang vinden. Foto: Rikie Menkveld

Geen Fiets de Boer Op bij Zelhem en Halle

Algemeen

ZELHEM/HALLE - De Stichting Fiets de Boer Op Zelhem-Halle heeft onlangs besloten om ook dit jaar niet de gebruikelijke fietstochten te organiseren zowel in Zelhem als in Halle. De organisatie vindt het niet verantwoord om op dit moment bedrijven open te stellen voor bezichtiging. Het risico is nog steeds te groot. De maatregel is genomen in overleg met de bedrijven die al hadden toegezegd. 

Het fietsen zou wel kunnen, maar door de te verwachten grote deelname op de diverse bedrijven kan daar geen 1,5 meter afstand worden gegarandeerd. De eigenaren hebben inmiddels al beloofd om, als het weer kan en mag in 2022 hun bedrijf alsnog open te stellen.
De stichting heeft voor fietsliefhebbers twee mooie alternatieve routes uitgezet. Een in de omgeving van Zelhem en een rond Halle. Maar dan zonder bedrijfsbezoekjes en zonder de gebruikelijke stops. Deze twee routes zijn het hele jaar door te fietsen.
De routes zowel voor Zelhem als Halle zijn op te vragen via een e-mail aan Joke Mebelder, jmmebelder@live.nl, Mirjam Bruil henkmirjambruil@hetnet.nl en Rikie Menkveld bertusenrikie@gmail.com Ook zullen deze routes verkrijgbaar zijn bij het Toeristisch Informatie Punt Zelhem (Markt 27).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid