Hessentour geeft wielerkenners hun eigen Tourploeg

Algemeen

DREMPT - Wielerkenners kunnen binnenkort weer pronken met hun kennis in de Hessentour, het evenement om de Tour de France extra spannend te maken. De Hessentour, die al bijna dertig jaar in Drempt wordt georganiseerd is dé toto voor de Tour de France-liefhebbers uit de regio. Zij maken kans op vele prijzen door klassementen en truidragers goed te voorspellen. De Tour start op zaterdag 26 juni in de Franse plaats Brest.

Na het succes van vorig jaar met een recordaantal deelnemers uit de regio en het goed vooraan meerijden van Nederlandse renners is de belangstelling weer flink toegenomen. Dit jaar zou Van der Poel wel eens voor spektakel kunnen zorgen, maar wie van de Tourtoto-deelnemers weet dat dan zo zeker. Ook dit jaar bestaat weer de spelregel dat er vijf reserverenners mogen invallen in het spel voor vijf uitvallers. En dat wil het klassement nog wel eens op de kop zetten. De deelnemende wielrenners en hun nummers zijn te vinden in kranten of op wielersites.
Deelname aan de Hessentour kost 5 euro. Informatie over het verkrijgen en inleveren van een inschrijfformulier is te vinden op onderstaande website. De deelnemers moeten hun renners voor zaterdag 26 juni om 15 uur hebben doorgegeven aan de tourcommissieleden die op deze site vermeld staan. De stand van deze toto word dagelijks bijgehouden.
Aan het eind van de tour zijn er weer prijzen voor de etappewinnaars en de top 10 van het algemeen klassement. Voor eventuele verdere vragen kan contact worden opgenomen met H. Veeneman, tel. 0313-477062.


https://hessentour.jouwweb.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid