Erik en Loes Jansen uit Drempt wonnen de minuut winkelen. Harold Aalderink reikte na afloop bloemen uit. Foto: Coop Steenderen
Erik en Loes Jansen uit Drempt wonnen de minuut winkelen. Harold Aalderink reikte na afloop bloemen uit. Foto: Coop Steenderen

Minuut winkelen gewonnen door familie Jansen

Algemeen

Raamposteractie Coop Steenderen afgerond

Door Liesbeth Spaansen

STEENDEREN/DREMPT – De raamposter openingsactie van de verbouwde Coop Aalderink in Steenderen is zondagochtend 20 juni met de één minuut gratis winkelen afgerond. Eerder reikte bedrijfsleider Harold Aalderink al tien gevulde boodschappentassen uit. Loes en Erik Jansen uit Drempt wonnen de hoofdprijs. Loes Jansen mocht met een lege kar de nieuwe winkel in om te vullen, zonder daarna af te hoeven rekenen.

In Steenderen, maar ook Olburgen, Rha, Toldijk, Baak, Bronkhorst en Drempt, het postcodegebied van de supermarkt in Steenderen, zag je de oranje Coop-posters achter de ramen geplakt. Huis-aan-huis werden openingsenveloppen verspreid vanwege de heropening na de flinke verbouwing. Hierin zat onder andere een plattegrond van de nieuwe winkel en een raamposter. Veel posters werden achter ramen geplakt en een team van Coop reed door het gebied om de winnaars te kiezen.

Loes en Erik Jansen wonnen de minuut winkelen. Voor Loes die de uitdaging aanging, waren enkele regels waaraan zij zich moest houden. Zo mocht zij van elke product één exemplaar pakken, waren een aantal productgroepen uitgesloten, mocht ze niet worden geholpen én kon zij andere klanten tegenkomen. Na het horen van het eindsignaal ging zij naar de kassa om haar boodschappen te scannen. Haar kar boodschappen bleek een waarde van 110,99 euro te zijn. Harold Aalderink feliciteerde Loes en Erik en deed er nog een vrolijke bos bloemen bij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid