Foto: PR
Foto: PR

Venten met de ‘NostalgIESkar’

Algemeen

ZELHEM - Dit weekend wordt de laatste hand gelegd aan de oude ijscokar van Siebelink uit Gaanderen, die Arjan Berendsen op de kop wist te tikken bij een museum in Dronten. Dat had de kar in de verkoop gedaan en Berendsen hapte toe. De reden? Zijn opa reed vanaf eind jaren ’70, begin jaren ’80 vanuit Zelhem zijn ronde op bijna precies zo één en hij wil in de voetsporen treden van zijn opa, met de nostalgische ijscokar: De NostalgIESkar.

Maandag werd de eerste zending ijs opgehaald en dan kan het gebeuren. Zonder geoefend te hebben in het rijden en scheppen gaat Arjan Berendsen zondag 20 juni, op Vaderdag, een deel van de route van opa rijden.

Hij vertrekt van zijn huis om 11.00 uur dan door IJzervoorde via de Slangenburg naar de Halle-Nijman stukje door Halle en dan aankomst om 14.00 bij ‘de Bank’ kruising Ruurlosweg Aaltenseweg. Om 16.00 vertrek via de Meeneweg naar Zelhem en om 17.00 aankomst in de Groen van Prinsterenstraat voor het huis van opa. “Uiteraard hoop ik op mensen langs de route maar mocht je bij de Bank willen komen dan graag op de fiets en anders zie ik jullie graag bij het laatste punt.”
Prijs van het ijs deze dag is de mooiste plezier prijs: “Gratis, een vrije bijdrage in de koekjestrommel van opa mag altijd.”
Volg het laatste nieuws op www.nostalgies.nl of fb nostalgieskar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid