Henry en Sandra van bakkerij Scholten (m.) met alle prijswinnaars van de jubileumactie. Foto: Liesbeth Spaansen
Henry en Sandra van bakkerij Scholten (m.) met alle prijswinnaars van de jubileumactie. Foto: Liesbeth Spaansen

Lieve berichtjes ontroeren de bakker en zijn vrouw

Algemeen

Prijsuitreiking jubilerende bakkerij Scholten

Door Liesbeth Spaansen

ZELHEM – “We hebben zoveel lieve berichtjes ontvangen, ontroerend”, zeggen Henry en Sandra Scholten van de jubilerende bakkerij Scholten. Zij genoten van alle reactie die in de speciale Bakker Scholten Babbelbox werden achtergelaten. Zij hielden vanwege hun 25-jarig jubileum een speciale actie en een sloganwedstrijd.

De winnaars van de speciale jute tas met daarin diverse bakkersproducten kwamen vrijdagavond 11 juni naar de winkel. Een voor een mochten ze even in de winkel komen om hun prijs in ontvangst te nemen. Zij kregen ook iets extra’s, namelijk een waardebon van één van de ondernemers in Zelhem waar de bakkerij haar producten aan levert. “We moeten elkaar helpen”, vinden Henry en Sandra. “Het was in de coronatijd voor iedereen lastig genoeg.”

De prijswinnaars zijn: Elise Wijkamp, W. Gerritsen, J. Goldewijk, M. Berendsen, J. Nieuwenhuize, Aniek Luesink, Bennie Hebbink, H. Velthorst en G. de Wit uit Zelhem en M. Buunk en Anja Onstein uit Halle. Alie Jansen uit Zelhem is de winnares van de slagzin. Zij maakte ‘Ik kom altijd bij bakkerij Scholten omdat:’ af met: ‘De bakkers doen ’s nachts hun best. De winkelmeisjes doen overdag de rest. De klanten smullen ervan. Zo bestaat bakkerij Scholten nog heel lang’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid