<p>De nieuwe locatie voor coronatesten (PCR) in Wehl is al in gebruik; de Zelhemse teststraat is gesloten. Foto: PR</p>

De nieuwe locatie voor coronatesten (PCR) in Wehl is al in gebruik; de Zelhemse teststraat is gesloten. Foto: PR

GGD opent nieuwe testlocatie in Wehl

Niet langer naar Zelhem voor coronatest

ZELHEM-WEHL - GGD Noord- en Oost-Gelderland opent op donderdag 20 mei een nieuwe testlocatie in Wehl op Argonstraat 4. Iedereen met corona-gerelateerde klachten kan zich laten testen bij één van de testlocaties van de GGD.

Deze nieuwe testlocatie vervangt de locatie in Zelhem waar de laatste testen op woensdag 19 mei zijn afgenomen. De locatie in Wehl is een zogeheten walk-in locatie. Het afnemen van de test gebeurt binnen. Er is voldoende parkeergelegenheid. De locatie is vanaf de straatkant goed zichtbaar met een duidelijk herkenbare toegangspoort. Op de nieuwe locatie kunnen maximaal vijf PCR-testlijnen in gebruik zijn. De testlocatie Wehl is dagelijks van 8.30 tot 21.30 uur geopend.

Afspraak maken
In Noord- en Oost-Gelderland zijn testlocaties in Apeldoorn, Harderwijk, Heerde, Wehl, Winterswijk, Zutphen en Vaassen. Om een testafspraak te maken is het landelijke afsprakennummer 0800-1202 beschikbaar. Online kan een afspraak ingepland worden via coronatest.nl.

Gevaccineerd? Blijf testen!
Ook als men na de vaccinatie klachten heeft die bij het coronavirus passen, luidt het credo: ‘laat je testen’. Na de vaccinatie is de kans groot dat men niet of minder ziek wordt van een coronabesmetting. Het is nog niet bekend of iemand die gevaccineerd is het coronavirus niet meer kan verspreiden. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich na vaccinatie nog steeds aan de coronaregels houdt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden