<p>Lekker bezig met het pannavoetbal. Foto: Gerrie Evers/ZZC &#39;20</p>

Lekker bezig met het pannavoetbal. Foto: Gerrie Evers/ZZC '20

ZZC ’20 gastheer sportinstuif gemeente

ZELHEM - Sportpark Pluimerskamp van ZZC ’20 was op vrijdag 7 mei het decor voor een instuif waar zo’n honderd kinderen van groep 3 tot en met 8 uit Zelhem en omgeving terechtkonden om kennis te maken met verschillende sporten.

In groepjes namen de kinderen deel aan een circuit met leuke spelvormen aangeboden door de verschillende deelnemende verenigingen. ZZC ’20 doet dat met het spelen van pannavoetbal op het eigen prachtige pannaveld en nog een extra pannaveld dat is opgebouwd met dank voor de ondersteuning van de lokale Regiobank. Het werd een geweldige dag met prima weer voor de kinderen om zich uit te leven. De kinderen werden goed verzorgd en op tijd voorzien van drinken, fruit en ook nog een lekker ijsje, aangeboden door de Coop in Zelhem.

Voor veel kinderen is voetballen de favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of heldin zijn. Dit begint al op jonge leeftijd. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen ze de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.

Gratis kennismaken met de club en de voetbalsport kan. De trainingen van de jongste jeugd (4 tot 7 jaar) zijn op de woensdagavond van 18.15 tot 19.30 uur. Locatie is sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg 29 D in Zelhem. Voor de eerste nieuwe leden die zich inschrijven voor de allerjongste jeugd heeft de club een leuke verrassing. Aanmelden als nieuw lid wordt tijdens de actieperiode beloond met een mooie bal, zodat er ook thuis lekker gevoetbald kan worden.

Wie meer wil weten stuurt zijn vraag aan beheer@zzc20.nl en laat z'n contactgegevens achter. De club neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden