Leerlingen van basisschool ’t Loo schilderden keien die in de meivakantie gaan zwerven in Zelhem. Foto: PR
Leerlingen van basisschool ’t Loo schilderden keien die in de meivakantie gaan zwerven in Zelhem. Foto: PR

Keitof op ‘t Loo

ZELHEM - Alle leerlingen van basisschool ‘t Loo werken hard aan een creatieve slotopdracht. Na de afgelopen periode te hebben gewerkt over gezondheid; bewegen, eten en drinken wordt dit schoolbrede thema ook gezamenlijk afgerond met de opdracht: ‘KEITOF op ‘t Loo!’

Keien worden door de leerlingen omgetoverd tot ware kunstwerken die in de meivakantie in Zelhem zullen gaan rondzwerven. De kinderen worden zo gestimuleerd fijne wandelingen te maken en kunnen tegelijkertijd op schattenjacht. De stenen zullen de naam van ‘t Loo letterlijk in Zelhem rond laten gaan.

Natuurlijk mag iedereen in Zelhem meedoen aan deze leuke speurtocht. Wie een steen vindt, maakt een foto en stuurt deze op naar de Looschool. Dit kan via de facebookpagina: ‘Keitof op ’t Loo’ en degene met de meest originele ingezonden foto ontvangt een verrassing.

Gevonden stenen mogen even mee naar huis of op een andere plek opnieuw verstopt worden zodat een ander hem weer kan vinden. De stenen gaan vanaf 29 april mee naar huis om te starten met de zwerftocht.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden