<p>De Pandahype in 2017, ook tijdens de Septemberfeesten; zou het dit jaar mogelijk zijn de 35ste editie te houden? Archieffoto: Jan Knoef</p>

De Pandahype in 2017, ook tijdens de Septemberfeesten; zou het dit jaar mogelijk zijn de 35ste editie te houden? Archieffoto: Jan Knoef

Persbericht Septemberfeesten 2021 Zelhem

Hoop op Septemberfeesten

ZELHEM - De Stichting Septemberfeesten Zelhem hoopt, hoewel nu de coronacrisis nog heerst, dat het in september dit jaar mogelijk is voor de 35ste keer, de Septemberfeesten te kunnen organiseren. Deze zullen dan plaatsvinden van donderdag 16 september tot en met zondag 19 september.

Momenteel zijn de leden van de stichting samen met de deelnemende partijen al druk bezig met de voorbereidingen voor het feest. De stichting gaat er gezien de ontwikkelingen vanuit dat de corona-maatregelen in september dusdanig zijn aangepast dat het feest veilig en verantwoord door kan gaan.

De komende tijd is er regelmatig overleg met de veiligheidsregio, gemeente Bronckhorst en andere betrokken partijen. Uitgangspunt is de Septemberfeesten als vanouds te vieren.

Wie vragen heeft hierover kan contact opnemen via het mailadres: pr@septemberfeestenzelhem.nl of bellen met Rene Jolink, voorzitter van de Stichting Septemberfeesten op 06-51250223.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden