<p>Foto: PR</p>

Foto: PR

Kennismaken met tennis

ZELHEM - In het Contact stond vorige week een artikel over de verduurzaming van het tennispark in Zelhem. Daarin stond ook een verwijzing naar kennismakingsaanbiedingen met de club en de tennissport. In het stukje over de aanbiedingen is per abuis een foutje geslopen in de prijs voor senioren; die is namelijk 60 euro in plaats van 50 euro.

In het afgelopen coronajaar hebben ook andere sporters uit Zelhem en omstreken de weg naar het tennispark aan de Priesteringsdijk 9 gevonden. Omdat bijna alle sporten niet konden doorgaan zijn zij gaan tennissen om hun conditie op peil te houden. De kennismaking met de tennissport bleek zo goed te bevallen dat velen definitief lid van de club zijn geworden.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze sport heeft LTC Zelhem opnieuw een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo is er op donderdag 15 april voor de jeugd een vrij toegankelijke tennismiddag gepland onder het motto ‘maak kennis met tennis’. Basisschoolkinderen (5 tot en met 12 jaar) zijn welkom tussen 15.30 en 16.30 uur. Jeugd in de middelbare-schoolleeftijd (13 tot en met 17 jaar) kan van 16.30 tot 17.30 uur terecht. Vanwege de coronaregels van te voren aanmelden via info@ltczelhem.nl. Daarna kunnen zij NOG driemaal gratis een uur meetrainen in een bestaande lesgroep.
Voor senioren (vanaf 18 jaar) zijn er twee verschillende aanbiedingen. Voor 60 euro kunnen zij drie maanden lid worden van de vereniging en krijgen zij van de professionele tennisleraar drie lessen van een uur. Dat gebeurt in kleine groepen van vier personen. Voor een bedrag van 100 euro krijgen de proeftennissers naast de drie maanden lidmaatschap zes van deze lessen. Aanmelden voor deze aanbiedingen kan eveneens via het genoemde e-mailadres.
Meer informatie over de club op de website.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden