Twee bijeenkomsten RAS - Op Zaterdag

DOETINCHEM - RondomAutisme organiseert op zaterdag 17 april en 15 mei twee gezellige middagen voor mensen met of vermoeden van autisme. Niet in het Ras-Café, de gebruikelijke ontmoetingsplek in de Gruitpoort in Doetinchem. Dat is door het coronavirus al lange tijd gesloten. Omdat iedereen dit samenzijn enorm mist wordt nu een alternatief geboden in de Stadskamer,.

In deze locatie mogen de deelnemers wel samenkomen om met elkaar bij te praten of een spelletje te doen. Er zijn tal van spellen aanwezig: scrabble, monopoly, triviant of klaverjassen maar wie zelf een leuk bordspel heeft mag dat gerust meebrengen. De bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 16 uur. Deelname is gratis en er is koffie en thee.
De bezoekers worden door de vrijwilligers van RondomAutisme ontvangen in de hal van de Stadskamer (Raadhuisstraat 34 in Doetinchem). Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen die inhouden dat iedereen bij aankomst een mondkapje moet dragen, dat de deelnemers gepaste afstand houden en zoveel mogelijk in vaste samenstelling aan de tafel blijven zitten.
Aanmelden is gewenst en kan via e-mail: info@rondomautisme.nl o.v.v. RAS -OPZA.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden