De huidige versafdeling van Coop Zelhem. Deze zal na de verbouwing veel ruimer zijn meer een breder assortiment. Foto: PR
De huidige versafdeling van Coop Zelhem. Deze zal na de verbouwing veel ruimer zijn meer een breder assortiment. Foto: PR

Coop Zelhem breidt versafdeling fors uit

Coop Zelhem breidt versafdeling fors uit

Winkel gesloten tussen 6 en 20 april

Door Liesbeth Spaansen

ZELHEM – De Coop aan de Halseweg 2 in Zelhem wordt verbouwd en daarom is de winkel vanaf maandag 5 april om 18.00 uur gesloten. Dinsdag 20 april om 18.00 uur is de heropening.

“Er komt een nieuw magazijn achter de winkel en het huidige magazijn wordt bij de winkel getrokken, wat een vergroting betekent van ongeveer tachtig vierkante meter”, vertelt Maikel Verheij. “Het assortiment op de versafdeling wordt veel breder. Meer groente, meer soorten brood en ook meer keus in vleeswaren.”

Het is de wens van veel klanten. “We kregen wel opmerkingen over waarom we bepaalde producten niet hadden. Maar daar was gewoon geen ruimte voor. Dus het is echt tijd om te verbouwen”, lacht Maikel. Het winkelpand van Coop Zelhem, oorspronkelijk een woonhuis, is niet geschikt om in de breedte uit te breiden. “Nee, de winkel wordt langer en ruimer ingedeeld. Daarvoor zijn we vanaf 6 april gesloten tot de heropening op dinsdag 20 april. De winkel is daarna tiptop in orde. Het wachten wordt beloond, er volgen extra aanbiedingen.”

Er zal geen grote, maar wel feestelijke opening zijn. “We hadden dit het liefst zo groot mogelijk gevierd, maar dat kan niet vanwege corona. Het is een roerige tijd, voor ziekenhuizen, de zorg. Daarom hebben we een bescheiden opening. Klanten kunnen op dinsdag 20 april vanaf 18.00 uur weer komen winkelen.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden