Digitaal open huis bij logistieke bedrijven

Digitaal open huis bij logistieke bedrijven

ACHTERHOEK - Ook in deze roerige tijden moeten examenkandidaten van het voortgezet onderwijs hun studiekeuze maken. Naar welke school ga ik? Welk beroep spreekt me aan? Normaal gesproken kunnen deze leerlingen in deze tijd van het jaar alle scholen fysiek bezoeken en een kijkje achter de schermen nemen.

Corona gooit ook hier roet in het eten. Een aantal logistieke bedrijven uit de Liemers en Achterhoek heeft besloten om voor geïnteresseerde leerlingen hun deuren digitaal te openen. In onderstaand overzicht staat per bedrijf wanneer zij klaar zitten om aspirant-leerlingen meer te vertellen over logistiek in hun bedrijf.
Kramp Varsseveld: dinsdag 9 maart, 18.00 uur
Synerlogic Duiven: dinsdag 9 maart, 18.00 uur
Jos Dusseldorp Lichtenvoorde samen met Seesing Flex: maandag 8 maart, 19.00 uur en donderdag 11 maart, 19.00 uur
Rabelink Wehl samen met Seesing Flex: woensdag 10 maart, 19.00 uur
Aviko Steenderen: donderdag 11 maart, 19.30 uur
Rensa Doetinchem: dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 maart, telkens om 14.00 uur
Mainfreight ‘s Heerenberg: maandag 8 maart, 19.00 uur
TB Truckservice Duiven: donderdag 11 maart, 15.00 uur

Het digitale open huis is bedoeld voor de leerlingen van vmbo en praktijkscholen en hun ouders om laagdrempelig kennis te maken met de logistieke wereld. Welke werkzaamheden worden er verricht in de bedrijven, welke beroepen zijn er, wat is het toekomstperspectief, et cetera.

Hoe werkt het?
Iedereen van wie de zoon of dochter interesse heeft, kan zich aanmelden via dagvandelogistiekLA@gmail.com. Daarbij moet worden aangegeven naar welk bedrijf de interesse uitgaat en (eventueel) welke datum. Men ontvangt dan daags voor de afspraak een uitnodiging van het gekozen bedrijf in de mailbox.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden