<p>Katinka en Eric, Katinka Uitvaartzorg. Foto: Barry Jonas</p>

Katinka en Eric, Katinka Uitvaartzorg. Foto: Barry Jonas

Uitbreiding voor Katinka Uitvaartzorg

ZELHEM - Met ingang van 1 januari werken Katinka en haar man Eric samen voor Katinka Uitvaartzorg. Katinka zal het eerste aanspreekpunt blijven en uitvaarten voorgaan. Eric zal voornamelijk op de achtergrond aanwezig zijn. “Ik zal helpen met het verzorgen, het brengen van de kaarten, aangifte doen, en administratieve taken op me nemen. Daar ligt meer mijn kracht”, vertelt Eric.

“Eigenlijk kun je wel zeggen dat het uitvaartvak mij in de genen zit, want mijn opa was uitvaartondernemer in Dordrecht. Thuis werd daar inhoudelijke weinig over gesproken, maar toch had de uitvaartwereld een soort van aantrekkingskracht op mij. Ik was daarom erg blij dat ik in 2005 als algemeen assistent werd aangenomen bij crematorium Slangenburg in Doetinchem. Daar heb ik ruim twaalf jaar met heel veel enthousiasme en plezier gewerkt. Het dienstbaar zijn voor degenen die het op dat moment het hardst nodig hebben omdat ze iemand moeten missen waar ze van houden, geeft mij heel veel voldoening en energie. Daarom hou ik zo van het werk.”

‘Met onze samenwerking is een grote wens in vervulling gegaan’

Voor Katinka is het erg fijn dat ze ondersteuning krijgt van haar man. Ze vertelt: “Eric hielp mij af en toe al bij condoleances en uitvaarten, maar nu doen wij het helemaal samen. Wij weten allebei precies wat het werk inhoudt en zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Aandacht en tijd hebben voor de mensen en kwaliteit bieden vinden we beiden erg belangrijk. We zijn er als verdriet en kwetsbaarheid in je leven komt door te luisteren, te adviseren en steun te bieden zodat we met elkaar een mooi en warm afscheid neer kunnen zetten.”

“Met onze samenwerking is een grote wens van ons allebei in vervulling gegaan”, vult Eric aan. “Nu is het moment daar en kan ik Katinka ondersteunen waar nodig. We hebben er heel veel zin in om dit samen te gaan doen.”

Tweede locatie
“Positief nieuws is ook dat we binnenkort een tweede locatie in Zelhem hebben waar wij mogen opbaren, nu Dennenlust in handen is van een nieuwe eigenaar.”

www.katinkauitvaartzorg.nl
0314 - 646260
06 - 26724999

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden