Klein Hesselink Makelaars reikt prijs uit van najaarsactie
<p>Ellen Zemmelink ontving namens de familie, uit handen van makelaar Alfred Beeftink een cheque met de geldprijs. Foto: PR</p>

Ellen Zemmelink ontving namens de familie, uit handen van makelaar Alfred Beeftink een cheque met de geldprijs. Foto: PR

Klein Hesselink Makelaars reikt prijs uit van najaarsactie

ZELHEM - De familie Zemmelink heeft via Klein Hesselink Makelaars te Zelhem bij de landelijke makelaarsactie van beroepsvereniging VastgoedPro 1.000 euro courtagekosten teruggewonnen. Ellen Zemmelink ontving namens de familie, uit handen van makelaar Alfred Beeftink een cheque met de geldprijs.

De gelukkige winnaar werd verrast met een cheque en een bos bloemen. “Het is prachtig om één van onze opdrachtgevers op deze manier te kunnen verblijden. Wij weten natuurlijk als geen ander wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Voor verkopers en kopers is dat een spannende periode. Wij begeleiden hen daar graag en volledig in van begin tot eind. Dat we dit als extra kunnen doen, maakt ons werk nog mooier”, aldus makelaar Alfred Beeftink.

Klein Hesselink Makelaars deed mee aan de landelijke campagne ‘1.000 euro van je makelaar?’. Met deze actie maakten kopers of verkopers van woningen in de laatste vier maanden van 2020 elke week kans om 1.000 euro bemiddelingskosten terug te winnen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden